Bara 42 kvar

Läste ut del 5 i morse innan jobb, så  nu är del 6 med mig så jag läser lite mellan samtalen, synd bara att det ringer som tusan ; )

Även denna helgen närmar sig sitt slut, har ite gjort så mkt, i fredags var det ett besök hos frissan och lunch med Johanna och på kvällen var det mest slapp. I går var det jobb hela dagen, deladt pass så det blev inte så mkycket gjort.
I eftermiddag är det dags att hjälpa Å med att sätta i hop lillebrors Ikeamöbler, A hjälper säkert med till på ett hörn och mamma ska laga middag. Ska även tvätta.

I veckan som kommer är det fullt, måndag och tisdag är det jobb hela dagen, onsdag ledig och då ska jag fixa och packa ner det som ska säljas på torget, sen fika med m, tors o fred jobb igen, hara bara typ 8-16 tider.
Till helgen blir det sen att stå och sälja av gamla grejor med mamma, Sanela och Rille.

Hoppas ni haft en bra helg.

Kram


2009-08-23 @ 12:15:46 Permalink Läsning Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bara 43 kvar

Läste ut del 4 i går kväll, det är denna delen som det hänt mest i, så den har även varit svår att släppa.

I dag vet jag ännu inte vad som händer, har precis vaknat. Det enda som är bestämt är att A ska jobba och att vi ska lämna lillebror i Vä, för han ska på kräftskiva i kväll.

Hörs sen!

Kram


2009-08-15 @ 10:03:28 Permalink Läsning Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bara 44 kvar

Läste ut del 3 av Isfolket i går, tur att de nya är på väg.
Började på en ny bok nu som heter Nästa sak på min lista, som också verkar bra, känns skönt att blanda upp nu med något helt annat än häxor och magi.

Helgen hittills har varit bra, var hemma hos M och R i fredags o grilla och drack rose, så det var super.
I går gick jag och A på stan o käkade sen frukost, och sen shoppade A lite grann, jag köpte inte ett dugg. Beställde bara en klipptid så jag sparar pengarna till det.

I dag är jag på jobb fram till 13:45, sen vet jag inte vad som händer förutom tvätt och lite städning, kanske blir en tur med bilen i det fina vädret, vi får se.

Kram


2009-08-09 @ 10:00:23 Permalink Läsning Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ännu mera Isfolk

Nu har del 4 av Sagan om Isfolket kommit in igen, så nu beställde jag 4, 5 och 6. Har inte så många sidor kvar på del 3, så jag hoppas de kommer i början av nästa vecka, jobbar ju bara 4 dagar då, och även kvällar så då har jag massa tid att läsa.

Jippie!!


2009-08-07 @ 11:59:30 Permalink Läsning Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bara 45 kvar

Har haft en slapp förmiddag, läste ut del två av Isfolket, och har börjat på del tre. Hade även tänkt beställa del fyra och fem, men då fyran var slut la jag det på is. Köpte även pocket på Willys i fredags så jag har så jag klarar mig.

Annars har det inte hänt mycket sen sist, därav inget bloggande, sitter på jobb nu o ska vara här till halv tio i kväll.

Kram


2009-08-04 @ 14:44:42 Permalink Läsning Kommentarer (1) Trackbacks ()