Böckerna

köpte två pocketböcker i går, och eftersom jag inte vet vilken jag ska välja så tänkte jag be om er hjälp, vilken tycker ni att jag ska börja med:

Alternativ ett Lyckan säljes separat av Lolly Winston:

Elinor McKay har gjort allting enligt regelboken, och i precis rätt ordning-utbildning, karriär, äktenskap-men en dag ställs livet på ända. Efetr att ha försökt i två år för att nå nästa steg i livet får Elinor reda på att hon inte kan få barn.
Allt läkarna egentligen säher är att det beror på åldern. Så 40 år gammal drar hon sig undan med sitt krossade hjärta och stänger ute tillvaron som svikit henne.

Ted, hennes make, är en framgångsrik fotvårdsspecialist som också gjort allt rätt. men när han plötsligt möter fel kvinna vid fel tillfälle begår han ett stort och ödesdigert misstag.
Kan deras äktenskap räddas? Svaret är lika oväntat som charmigt som man kan förvänta sig.

Alternativ två I går, idag, imorgon

Året är 1957 och i Kenya kämpar man för självständighet. Sarah,Camilla och Hannah har vitt skilda bakgrunder när de möts på en internatskola och blir bästa vänner. De lovar varandra att ingenting någonsin ska få komma dem emellan. Men när deras ungdomliga idealism möter verkligheten utsätts vänskapen på hårda prov som leder till konflikter,svartsjuka och missförstånd. Barndomlöftena brtys och vännerna går skilda vägar.

Camilla blir modell i 60-talets London, Sarha skickas till universitetsstudier i Dublin, mendan Hannah stannar kvar i Kenya och övertar tillsammans med sin bror Piet familjens älskade farm, Langani, trort det osäkra läget i landet.
På varsitt håll behåller de alla drömmen om att få återses på sin favoritplats på jorden:Langani.


2009-01-11 @ 11:58:06 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()