Första boken som mammaledig

Det blir Andreas Carlssons Live to win
I denna berättar han om livets toppar och svackor, om människorna, mötena och den osvikliga kärleken till skapandet och musiken.

Ser fram emot trevlig läsning, och med spänning på hur mkt man hinner läsa under tiden som man har världens underbaraste prins i sin närhet.

kram på er


2010-11-25 @ 14:37:32 Permalink Läsning Kommentarer (1) Trackbacks ()



Utläst: Vad mina döttrar bör veta

Var en bra bok! gillade upplägget med en blandning av mammans brev och nutid.
Bra slut var det också, men inget som var självklart att man kunde räkna ut det 100 sidor innan boken var slut, o de gillar vi : )


2010-11-25 @ 14:24:57 Permalink Läsning Kommentarer (0) Trackbacks ()



Låna bok av mor

Mamsen min hade beställt en bok från en bokklubb, så den tänkte jag helt fräckt gå upp o sno efter jobb för att ha ngt att läsa nu när mörkret kommer tidigare på kvällarna.

Boken är följande: Vad mina döttrar bör veta
Barbara blir diagnostiserad med cancer och ställs inför den svåra och smärtsamma uppgiften att ta farväl av sina fyra döttrar. Men hur ska hon hitta orden? Och hur ska hon kunna lämna dem när de behöver sin mamma?
Barbara beslutar sig för att skriva personliga brev till var och en av sina döttrar, där hon uttrycker både sina förhoppningar och rädslor och berättar om sina egna drömmar och hemligheter. Hon finner ett sätt att vägleda och ge råd även när hon inte finns där. De fyra systrarna blir förkrossade vid sin mors bortgång och vänder sig till breven för att bearbeta sorgen.
Vi får möta Lisa, som i trettioårsåldern fortfarande är oförmögen till några som helst förbindelser; Jennifer, som är nära att kvävas i sitt olyckliga äktenskap; Amanda, som ständigt är på väg mot ett nytt spännande resmål och som alltid har distanserat sig ifrån sina systrar, och tonåringen Hannah, på väg in i vuxenlivet hur ska hon klara sig utan den mamma som hon har avgudat?
Döttrarna försöker var och en hitta ett sätt att leva vidare, utan sin älskade mamma, men vägen dit är svår. Familj och vänner förenas i både skratt och gråt för att upptäcka de oändliga möjligheter som livet erbjuder.


2010-11-01 @ 16:43:36 Permalink Dagens boktips Kommentarer (0) Trackbacks ()