Planer

Mera planer i görningen, har haft lite depp, men nu är det bättre. Vissa stenar har satts i rullning o andra planer håller på o skissas på i huvudet.

Dagarna rullar på och jag är inne på tredje semesterveckan, men har två kvar som tur är. Blir troligtvis en tripp  till Andrés mormor då hon fyller år under nästa vecka o stannar där ett par dar, ska bli skönt!

I morrn är det prins o prinsessträff i Viby, fred är det Eko med farmor o sen kommer A & W hit, lördag är det bokförsäljningen o på söndag är det lugnt, om inte jag o bror ska till ikea o kolla in lite saker till hans nya lya, o så packa o planera om vi ska i väg.

Men det känns skönt o ha saker att fokusera på så hinner man inte deppa i hop.

Hoppas ni med har det bra!!


2011-08-31 @ 20:16:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fått min bord

Fick mail i går om vilket bord jag blivit tilldelad på bokloppisen, ganska bra bord, samma gata o sida som jag brukar fast lite högre upp ska stå vid Trosan o Taste (taste som för hette caspers innan så det kanske är ett tecken) : )

Så allt är i hopsamlat, duk till bordet fixat och barnvakt till Casper också. André ska på mässan med paintbollen, så Casper ska vara med morfar.



2011-08-26 @ 12:04:46 Permalink Läsning Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mini inredning

Har blivit lite nytt inköpt till huset, bla en svart matta till övervåningen, en ny välkomstskylt, samt en annan skylt jag spanat på länge med texten : I asked god for a son, ha gave me a prince, som ska hänga bland fotona.

Framkallade även bilder i dag så det har blivit lite inramning men är fortfarande inte upphängt. Casper har haft lite feber i dag så han har behövt mammas ömhet och uppmärksamhet lite extra i dag så vad gör några oupphängda foton då ; ), men nu mår i alla fall Casper bättre och leker på golvet.


2011-08-23 @ 18:48:31 Permalink Huset Kommentarer (0) Trackbacks ()



Längesen

I dag var jag o lånade en bok på biblioteket hemma i Hanaskog, o fixade även ett lånekort. Inte världens största bibliotek men ändå en hel del att välja på tyckte jag, finns ett större i Knislinge som man kan ta o spana in en dag.

Denna gång blev det en bok på svenska så jag känner att jag kommer någonstans med mitt läsande, hatar att köra fast!


2011-08-23 @ 18:44:03 Permalink Läsning Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dåligt med läsning

Jag håller ff på med Tori Spellings första bok. Är så trött om kvällarna att jag inte orkar läsa, o när casper sover har det blivitr att jag gjort annat, som tex fixat med bilder, samlat texter till Caspers album eller skrivit ner minnen och framsteg.

Så vi får se när boken läses ut, men det kommer ngn gång som tur är : )


2011-08-17 @ 18:39:07 Permalink Läsning Kommentarer (1) Trackbacks ()



Detaljer & London

Helgen har gått lite i inredningsdetaljernas tecken, eller egentligen hela veckan om man ska vara ärlig.

Det har blivit två turer till Rusta, en gång med M & A och då inhandlades dörrmatta i Londontappning, och en gång i går med farmor och bror, o då blev det kuddar i Londontappning, sen blev det två svarta tvättkorgar och en lekback till Caspers rum. Köpte en till nedanvåningen när vi va på ÖB i lördags.
O så på Jysk blev det papperskorgar till badrummen.

I torsdags shoppades det 3 st ljuslycktor på Village och även röd sand som ska vara i, o det blev sand över till o fixa med ett ljusfat som ska stå på ovanvåningen. O ljuslycktorna ska hänga i ett av fönstren där uppe.

Nästa inredningsfix blir med hjälp av mor med tyger som ska bli tavlor, en med kaffetema som ska vara i köket och en med Lp-skivor som ska vara på ovanvåningen.

Annars så har jag köpt fingerfärg till Capser så han ska få kladda med det en dag då det är dåligt väder, sen blir det väl att rama in den o sätta upp antingen på rummet eller i trappan bland han andra kort, även morfar har beställt ett alster att ha på sitt kontor : )

Hoppas ni med haft en skön helg!


2011-08-08 @ 09:03:27 Permalink Huset Kommentarer (0) Trackbacks ()