Baddaren och trädgård

Det blir aldrig som man tänkt sig, blev ingen trädgårdsdag i lördags, T behövde hjälp med sitt badrum så A stack dit och jag o Casper stack in till K-stad, hälsade på farmor och va på babayproffsen o köpte äntligen hans molnlampa. Sen drog vi upp till mormor, morfar o morbror Jocke, o så stack vi till badhuset. Mormor fixade först simpuffar till lilleman.
O nu varning för mammaskryt: Han var så duktig i vattnet, Joakim höll honom med en hand under magen o släppte efter en stund o då tog han sig fram själv, samt att han dök ett par gånger. Man blir så stolt när man ser deras framsteg! Så vi hade en trött kille i lördags kväll kan jag säga!
O badhus blir det fler gånger vill jag lova.

Däremot blev det trädgårdsdag i går, men först en sväng till Bilmtema för lite inköp, sen var det bråk med ogräs och häckklippning och allmän rensning, A satte även upp en ny snyggare brevlåda till oss. Senare på kvällen blev det grillning med T & T samt Joakim, T fyller år på tisdag men han ville inte fira sig eller ha present så vi bjöd på grillat o köpte lite saker till hans bastu.
O efter jobb i dag blir det kalas för Sandra så A och C ska fixa present till henne i dag medan jag är på jobb.

Så detta var våran helg, älskar verkligen o va ute i trädgården, o Casper, han får vara i sin resesäng och leka o vila medan mamma o pappa jobbar, det går hur bra som helst bara han ser minst en av oss, så vi får flytta sängen ett par gånger, men vad gör det när vi alla är tillsammans, o om man tröttnar på att bråka med ogräs så snor man en puss från lilleman så orkar man ett tag till.


2011-07-11 @ 07:52:48 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback