Nummer 21

Den bild som reflekterar min personlighet, är profilbilden jag har här på bloggen.

Där finns med en bok, jag har rätt mycket smycken på mig som också är ett intresse, tur man har Malin som kan fixa det man vill ha.
Naturligtvis har jag glasögon på mig vilket också är en stor del av mig, har haft brillor sen jag var 4 år, så jag vet inget annat än o inte ha glasögon, finns väldigt få kort på mig där jag inte har glasögon, det enda kort jag kan komma på är på min tvåårsdag när jag blåser ut ljusen på tårtan : )


2011-05-30 @ 20:15:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Beta av listan

Tänkte köra ett par listinlägg nu i samma, so here goes:

17: Detta hade jag på mig i dag
Hos Malin var det slappejeans, linne och randig tröja, när vi kom hem snodde jag en av Andres tröjor o drog på mig när vi vila, sen har jag sprungit i den resten av dagen

18: Mina rädslor
Min största rädsla är att något ska hända med casper, att han tex blir allvarligt sjuk eller dö. Så klart gäller det hela familjen men Casper är den som är mig närmast.
Jag är även mörkrädd, har blivit bättre med åren o så tycker jag inte om att sova ensam.

19: Min familj
Min närmsta familj är naturligtvis stora o lilla älsklingen, killarna i mitt liv. Sen har jag så klart mamma o pappa som vi bott grannar med nu i 3 år, o nu sen Casper kom har det varit skönt att ha dem så nära och ha deras hjälp o stöd. Lillebror är med viktig så klart, trots den stora ålderskillnaden så har vi nytta av varann och han ställer ALLTID upp.
Vi är inte så många men vi är taigta som f-n!

20: Min favoritglass:
Jag har ingen speciell favoritglass, men marängsviss är en klar efterrättsfavorit!


2011-05-29 @ 21:06:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mors dag

Har varit fullspäckat i dag med, trots att Casper tog sovmorgon till kl 7:30, han brukar vakna run 5:45 annars, så det var uppskattat.
Efter lite spontanchatt med Malin på fejjan så bestämde det att vi skulle äta frukost tillsammans då vi var fria från männen, så i morse fick man hembakta scones o te till frukost, som Teapot fast hemma.

Stannade där till lunch o sen vidare till farmor o fira henne lite grann, efter det hem o vila, städa o betala räkningarna.

I morgon är det jobbdags igen, o sen 3 lediga dar med min lilla älskling : )


2011-05-29 @ 19:10:07 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



Inköp till huset

Var med mamma o hennes jobbarkompisar på Kardelen utförsäljning, och detta var helt okej att köpa eftersom jag sålde av en massa förra helgen som inte passar till huset och fyllde på med bla nya krukor i vitt o glas, och lite kul turkosa detaljer till badrummet som bla ljusstakar och en kruka.

I dag när vi gått klart på stan o köpt lego till Casper och mors dags present till mig, fick jag o bror ett ryck o drog till ikea, o naturligtvis mera inköp.
Blev nya fina vita påslakan, lakan o örngott till oss, Casper fik nya matskålar, sen åkte det även ner ljusstakar en svart lyckta, svarta underlägg, ramar o nya toaborstar.
Är väldigt nöjd!

Hoppas alla mammor får en bra dag i morgon, o så klart ni andra med.

Kramis
 







2011-05-27 @ 22:00:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Slutet på veckan

O då är det jobbedags igen, i dag har vi haft liite mer att göra, så dagen har gått lite fortare o sen möte i eftermiddags.
Kollade med min semester och den är med beviljad nu, 5 veckor blir det med mina killar : )

Annars har jag bokat en massage till mig, ska dit den 31 maj, behöver det innan flytten känner jag, o sen minst en efteråt : )

I helgen vet jag inte vad som händer mer än att packa vidare. Börjar se ett slut på det hela och det känns skönt, ska även till banken på måndag och fixa med det sista så som bankfack m.m. så när vi kommer dit den 15:e att det bara är att "ta" nycklarna och sen sätta i gång. Andre har sagt innan att sängarna ska dit redan på onsdagen, men vi får se hur det blir med det : )

I dag bjuder jag även på en bild på Cappe:


2011-05-27 @ 20:21:47 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (2) Trackbacks ()



Shopping från i går

Gick lite på stan i går efter Tivoliparken, och detta fick följa med oss hem:

 Till mig, från Kappahl

 Munkjacka till Casper från Cubus

 Short till Casper från Name it




2011-05-26 @ 10:25:42 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



Boktipsdags

Såg denna boken på Åhlens i dag när jag o Casper var en runda på stan:

Laura-Flickan från havet av Carolina Gynning
"Vissa skriver elegant crime, andra country crime; det här är dirty crime!"

Carolina Gynning

Att Laura och Vanessa är enäggstvillingar är obegripligt. Inte nog med att Vanessa är en strålande skönhet medan Laura ser ganska alldaglig ut, Vanessa äger och styr över Glory, Sveriges mest framgångsrika magasin, medan Laura guidar besökare på Moderna Museet i Stockholm.

Julen 2004 reser tvillingarna och deras föräldrar till Thailand för att fira pappans 60-årsdag. När föräldrarna dör och Vanessa försvinner under tsunamin, faller det sig nästan naturligt för Laura att ta sin systers plats. Efter alla år i skuggan av den fantastiska Vanessa, kan Laura äntligen stiga fram som den framgångsrika kvinna hon skulle ha varit. Om bara inte hemligheten drabbat henne.

Hennes imitation av Vanessa är nästintill perfekt men det finns de som misstänker att allt inte står rätt till. Och vad är det egentligen för affärer Vanessa varit inblandad i? När märkliga människor från det förflutna dyker upp tvingas Laura inse att hon inte vet allt om sin perfekta tvillingsyster. Långt därifrån. Hennes bedrägeri börjar bli farligt för henne själv, men nu är det för sent att dra sig ur. Nu finns ingen återvändo.

Laura Flickan från havet utspelar sig i den glassiga magasinsmiljön, i de fina salongerna och i den förnedrande världen av knark och våldsamt sex.

Så denns ska beställas så fort vi kommit till huset, känns som bra sommarläsning




Annars i dag så har vi hunnit med och frosta av frysen och fixa i köket lite grann, mamma har jobbat o Casper har hejat på i gåstolen. I morgon gäller projekt badrum. Ska ha vising på lägenheten i morgon eftermiddag, tur man hyr så här inte behöver vara perfekt så det hade påverkat någon budgivning elle så.
Sen har vi varit en runda i Tivoliparken och matat ankorna, och Casper gungande även för första gången : ) va hur kul som helst enligt honom, o tur att det inte blev som första gången när morbror jocke skulle gunga, han mådde illa och spydde ner hela sig : )

 


2011-05-25 @ 13:05:16 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



Listan

Nummer 15, det första jag gör när jag kommer hem

Finns lite olika scenario på detta:

* är det en jobbedag är det naturligtvis att pussa o krama casper
* är det en varm dag så byter jag om på casper först o sen på mig
* alla andra dagar brukar jag byta om själv först : )


2011-05-24 @ 09:15:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Eftersom

jag blev lite rikare i lördags ska Casper få en lära gå stol, vi var o letade i går, men hitta inget bra, så jag beställde denna från Jollyroom i stället:

106087_1.jpgDen var dessutom nersatt, så det GILLAS!
Hoppas prinsen blir nöjd med denna nya leksak, då prinsessan (Lizzie) tagit över gymmet som han vuxit i från.
Så en leksak ut och en ny in : )


2011-05-23 @ 09:46:55 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



Den här veckan

Nummer 15, tar den veckan som kommer o inte den som varit:

Planerna är så klart att jobba måndag o fredag, annat som är planerat är en fika med Marie och 6 månaderskontroll på BVC på tisdag.

Sen hoppas jag kunna ta tag i köket inför flytten så som och frosta av frysen och tömma skafferiet m.m, ska skaffa fler lådor så jag kan packa ner det vi inte använder så ofta


2011-05-22 @ 21:05:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Musik

Nummer fjorton på listan

Den musik jag gillar allra bäst är schlager, riktig schalager, inte sån som är nu. Visst Manboy o Saade var bra o kom på den bästa placering vi haft på många år.
Men jag gillar som sagt den gamla schlagern!

Lyssnar egentligen på all musik, nu är det dock mest Caspers musik som är i högtalarna, men han älskar musik så det gör inget : )


2011-05-21 @ 20:53:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lite rikare

I dag har det varits i säljaretagen, o visst blev jag av med nästan allt. Så skönt o slippa o ta med det till huset eftersom jag vet att jag ändå inte kommer att använda det där.
Hade mamma med mig som sällskap, och hon sålde med av sitt, så nu har hon med fått lite rensat.

Så pga markanden ringde kl 5 i morse, så jag sa till min kära son när han ätit sin lunch att mamma ville vila lite så tog ha fasta på det o tog en nap på tre timmar, mkt uppskattat!

O nu i kväll har vi ätit, blev fjärliskotlett med hemmagjord potatisallad o en röra på avokado, lök, fetaost o tomater, o sen en ducsh på det!

Så nu är det dags att hålla kväll o bara slappa!


2011-05-21 @ 20:48:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Nummer 13

Det som får mig att gråta är ganska mycket, jag är en ganska blödig person, så jag kan gråta både om jag tittar på film eller läser en bok. Exempel på detta är att när jag läste "Pojken som kallades Det" såg jag knappt texten i bland pga all gråt, en film som fick mig att gråta är "Allt för min syster".

Om jag ligger o tittar på Casper när han sover tex kan det också komma tårar för att jag älskar honom så mycket och jag vill kunna ge honom allt som han behöver och vill ha, men det är inte tårar av ledsamhet utan av glädje och stolthet.


2011-05-18 @ 08:28:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Farligt och dryt

Har ropat in en del roliga fynd från Tradera nu på sista tiden, både till Casper o huset!

Till Casper har det blivit lite tröjor och ett Iggle Piggle sommarset, o till huset har det blivit väggtext till tvättstugan och snygga prydnadsbokstäver i både trä och metall : )


2011-05-17 @ 17:45:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Som en etta

Känns som vi bor i en etta just nu! Hela stora rummet är fullt med lådor så där kan man knappt inte va, har kvar köksbordet så där kan man sitta vid datan ocj casper kan leka på golvet som vanligt. Soffan försvinner troligtvis till h elgen, o kanske även skrivbordet från sovrummet, beror på hur väl killarna kan packa släpet.
Tv:n har åkt in i sovrummet, så man spenaderar en del tid i sängen.

Dock har vi kunnat va ute lite i omgångar mellan regnskurarna, i morse va vi o köpte bullar och överraskade mormor med frukost, sen har vi bara slappat men i eftermiddags kom jag på att min farmor skulle in till stan o göra lite ärende så vi mötte upp henne och tog en snabb fika och så fick jag en fin salladsskål av henne.

Har inte heller haft tillgång till internet så A fixade det när han kom hem, och när man är utan märker man hur beroende man är, men när cappe sover måste man fördriva tiden med något, o plocka undan i detta flyttkaos känns bara skumt, o eftersom vi inte har tvättmaskin i lgh så kan man inte tvätta heller, för asa Casper till tvätten en massa gånger pallar jag inte!



2011-05-17 @ 16:35:34 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



Planer för sommaren

Nummer 12:

Den första, främsta och roligaste planen är så klart att vi ska flytta till huset och njuta av sommaren där!
Sen blir det väl lite dagsturer som tex till Ven, Skånes djurpark o Österlen.
O om vi har tur o kan spara lite så en resa till London i slutet av sommaren hade varit lovely!

Kram


2011-05-17 @ 16:25:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Särskrivningar

Då jag skrev att jag är en språkpolis under inlägget om 10 fakta måste jag bara visa denna särskrivning som jag snubbalde över på en hemsida på jobbet, dock är denna faktiskt ganska rolig och ett klockrent exempel på hur "fel" det kan bli:
Torsk lever i egen saft 190 gr

Skönt att veta att torsen lever hihihi

Kram


2011-05-16 @ 08:04:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Min favoritserie

Nr 11:

Då film o tv-serier förutom böcker är det samma sak här som med favoritfilm, kan inte bara välja en.
Har tre favoriter som står sig:
1. SATC: denna serie har allt, snygga kläder, kärlek, underbar vänskap. Man vill bara åka till NY och vara med i gänget.
2. Gilmore girls: sann mor o dotterkärlek, upp och nedgångar i livet, i bland på ett lite väl skruvat sätt, men åh så bra!
3. McLeods döttrar: underbar accent, coola cowgirls, pengaprobelm o mkt kärlek.

Gillar alla dessa serier och har alla säsonger i alla dessa 3, så jag har turen att kunna se när jag vill.



2011-05-15 @ 20:11:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kärlek

Dags för 10:an

I mitt liv har jag 3 olika stora kärlekar.

Casper: kärleken till honom kan inte beskrivas med ord, innan man fick barn kan man inte fatta att man har så mycket kärlek att ge. I bland älskar jag honom så mycket att det gör ont. Han är mitt kött o blod o jag hoppas jag kan ge han ett underbart liv och vara den bästa mamman, för det förtjänar han.

Joakim: min älskade lillebror som alltid ställer upp. Är stor ålderskillnad mellan oss 8 ½, jag är 28 o han blir 20 i år. Men vår syskonkärlek är stark och inget kan bryta den, han är den bästa bror man kan ha. Så när vi skulle välja faddrar till dopet var det ingen diskussion om att Joakim inte skulle vara fadder.

André: skåpgrannen från högstadiet som blev den jag delar livet med, hade något sagt till mig när vi var 14 år att om 14 år har ni precis köpt ett hus i Hanaskog och ska flytta dit med er son hade jag bara skrattat. Men jag är glad att han finns i mitt liv. Vi har upplevt en del tillsammans och han är en speciell person att leva med, men om han inte haft de upplevelser ha haft och inte varit som han är hade han inte varit min André.

Så detta är killarna i mitt liv, o jag känner mig lyckligt lottad att få ha dem nära mig


2011-05-14 @ 15:16:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



I min väska

Nummer nio på listan kommer här, först vad som finns i min väska o sen vad som finns i caspers väska

I min väska har jag:
mobilen
nycklar både hem o till jobbet
putsduk till brillorna
plånkbok
mp 3

thats it, mamman har en lite väska

caspers är desto större o mer innehållsrik:
blöjor
nappar
lekaker
våtservetter
stor nappflaska till ersättningen
liten flaska till vatten
termos med varmt vatten
flaska med kallt vatten
handdukar
extra ombyte¨
nan
samt en burk innehållande: sked, haklapp, luchmat samt mellanmål

tror det var alles

nu är det dags att sova, jobbe som gäller i morgon, o även löneförhandling så håll tummarna!

kram


2011-05-12 @ 22:22:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kolla in uppfräschningen

Dags för lite förändring, så nu är bloggen röd i stället och påminner mer om både mig o Cappe : )

Tack M för hjälpen!


2011-05-12 @ 13:14:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bloggar

Som sagt utan bloglovin hade man inte klarat sig, och då behöver man bara läsa de som uppdaterat, man behöver inte gå in på alla o bara 50% av dem är uppdaterade.

De bloggar jag följer är mkt mammabloggar som tex Mirka-tiobarnsmamma, Barbamamman-Madelene Ilmrud, sen en del bloggar som jag snubbalde över under graviditeten och då var dessa tjejer också gravida: pyret i min magen samt snart en liten.
Följer såklart också vänners bloggar som Åsas, Maries, Rilles, Cattis, Malins smyckesblogg, Tinas och Angelinas.

Övriga som finns med är tex fixa & dona, en inredningsblogg & Ullaredsbloggen, samt en massa andra!
Skulle jag skriva alla hade det tagit hur lång tid som helst o nu vill jag ha frukost i stället o kolla tradera!

Kram


2011-05-12 @ 06:48:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Tanken bakom mitt bloggnamn

När jag ursprungligen startade bloggen var tanken att jag skulle skriva om min vardag, hade inget särskilt tema, som det blev den blev sen som först en bokblogg och sen en casper/bokblogg.

Så jag var helt enkelt så tråkig så jag tog de tre första bokstäverna i mitt för resp efternamn.


2011-05-11 @ 16:21:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagen o morgondagen

I dag har vi haft en ärendedag på förmiddagen.
Blev en tripp till Willys för o köpa blöjor, men det fanns inte i Casper storlek så det blev bara välling, sen vidare till Babyproffsen o kolla resesäng och grindar vi ska ha till trapporna i huset, o väl där blev jag sugen på o kanske köpa ett rött spjälsängsskydd, men 359 kr är inte billigt så vi får se hur vi gör med det. Vidare till pappas jobb o hämta lite papper som han skrivit ut, sen till mamma o snacka med henne, till maxi o fick tag i blöjor o miljökassar som vi ska frakta kläderna i under flytten, känns bättre än o slänga ner det i säckar.

Väl hemma så har vi:
hunnit med lunch: jag bakad potatis o cappe potatis o broccoli
sova
fixa mors dags present till mamma, en förstoring på cappe
koka nya nappar
levererat namnnappar till grannen
myst o busat

I morgon blir det torsdagsdejt med "Waldeniusfolket", blir till o fixa ett nytt smycke till mig nu inför sommaren, en vristlänk måste jag ha! O så fika som vanligt!


2011-05-11 @ 15:36:37 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



Djur

Vi har inga djur, jag har inte heller något behov av att ha djur. Ville inte ha djur som liten heller.
Hade en undulat ett tag, o det var lagom.

Dock prövade vi på o ha djur under påskhelgen och då hade vi en hund som vi passa åt ett par kompisar. Då märkte man hur mycket jobb det är med djur, nästan lika mycket som med barn.

Dessutom är min pappa pälsallergiker och vi har alltid bott i lägenhet, och jag tycker det är elakt att tex hundar ska behöva vara i lägenhet, de behöver yta och en trädgård att springa runt i : )


2011-05-10 @ 19:39:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kläder

Dags för nummer 5 som är kläder.

Jag älskar kläder och att shoppa, men tyvärr så har jag ingen direkt stil, dock har jag förälskat mig i märket Bondelid, som har mkt snyggt i färgerna blått och rött.
På jobbet har jag i alla fall alltid jeans, har alltid varit en jeanstjej, legging, kjol & klänning är inget för mig.
Hemma springer jag gärna runt i myskläder, o det kan jag även göra hos vissa vänner om man ska dit på en middag för ingen bryr sig och det är så himla skönt!
Jag älskar att matcha och ska jag någonstans o klä upp mig ska allt vara perfekt, tom smyckena är genomtänta. Förr när man var ute mycket o festade så var allt planerat o klart vad man skulle ha på sig runt tis/ons inför helgens bravader, sen kom ofta M tidigare och vi sminkade oss och fixade hår, o då hjälpte alltid M mig, hon har lärt mig mkt som tex att jag kan ha eyeliner : )

När det gäller Caspers kläder är jag likadan, han ska med matcha in i minsta lilla detalj. Till honom gillar jag häftiga kläder och han är med en jeanskille om vi ska ut någonstans, de färger jag har mest till honom är blått och rött, tycker att rött även är en killfärg om man blandar upp det med annat och låter det räda vara en cool detalj, som tex strumpor eller som nu hans nya solhatt!

Detta är mina tankar om kläder.






2011-05-09 @ 19:01:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jobbe igen

Sitter på jobbet o bloggar, o det var ett bra tag sen kan jag säga.

I går var vi ute o körde lite med mormor o morfar, blev bla glass i Åhus där Casper studerade alla fåglar,allt från gråsparvar till fiskmåsar var väldigt intressant : )
Sen på kvällen blev det god mat och lite film, sen en tidig sovkväll då jag jobbade över en halvtimme i morse.

O nu senaste Caspernytt:
Han har börjat äta lite grövre mat, i går stod det fisk på menyn och i dag skulle han o pappan nog äta lasange, han  äter det lika bra som de finare pureerna med det är ff morgongröten som är favoriten.
Ska snart börja gå över till välling, det blir introduktion denna veckan men 50/50 bladning av ersättning o havrevälling, så vi hoppas magen klarar av det, så kanske kanske kan vi få börja sova hela nätter snart : )
Han trivs toppen i sin sittvagn, eftersom den kan fällas helt så ligger han helt ner när han sover o sen när han är vaken kan han sitta upp o kolla på omvärlden.

Hoppas ni med haft en skön helg!



2011-05-09 @ 09:56:53 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



Framtidsplaner

Så klart är de allra närmaste framtidsplanerna att vi ska flytta till huset och komma i ordning där, och till hösten blir det lite inomhusprojekt där, vi vill bo in oss lite först innan vi gör förändringar : )

Sen hoppas jag att Casper kommer att få vara frisk och må bra, och att vi kommer njuta som familj av vår nya tillvaro.

Skulle man sen få önska hade inte bröllop varit fel, eller kanske lite fler resor till London, då det är bästa staden på jorden.


2011-05-09 @ 07:06:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mina nyårslöften

Som klassikern lyder: mitt löfte är att inte ge några löften!

Visst har man gett löfte om mindre godisätande m.m.

Det enda jag skulle kunna tänka mig nu är att mitt löfte framöver ska vara att jag ska vara tacksam över det jag har, nytt hus, ett jobb och sist med absolut vikigast Casper och Andre, o min övriga familj!


2011-05-07 @ 20:27:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Favoritfilm

Då film är ett av våra stora intressen har jag svårt att välja bara en film.
Jag älskar tex Sagan om ringen och Harry Potter, preics som man inte kan förglömma att tex Sällskapsresan är en svensk klassiker precis som Dirty Danceing är en annan film i klassikerfacket.
Sen gillar jag även verklighetsbaserade filmer med substans som tex Pojken i randig pyjamas så jag kan inte bara välja en film.

Men en sak är säker för varje riktigt bra film finns det 5 riktiga skitfilmer, och nu lever vi verkligen i uppföljarnas tid, se bara på tex Fast and the furoius 5!

Så en film kan jag helt enkelt inte välja, men jag kan säg en sak och det är att skräckfilmer är verkligen skit o inget jag ens slösar min tid på att titta, precis som deckare i böckernas värld!

Känns som jag glidit från ämnet, men det bjuder jag på!





2011-05-07 @ 20:20:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Helg igen

Veckorna springer fort som vanligt!

I går satt vi ute med grannarna en stund efter jobbet, sen blev det middag hos mamma o pappa, lillebror stod vid spisen då han har permis. Han har även fått den blåa uniformen nu, mkt snygg!

I dag har vi första varit en runda på stan o Casper har fått halvårspresenter av mormor, morfar o morbror, bilder kommer!
Sen till farmor o fika, o sen ut till André i garaget då Thomas skulle kolla över brossans bil.

Nu är det slöa som gäller resten av kvällen!

 Solhatt från Villervalla

 Skor från Vincent

 Blandade leksaker


2011-05-07 @ 19:55:44 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



10 fakta om Casper

För rättvisans skull skriver jag även 10 fakta om Casper

Han har sovit i egen säng sen dag 1, o nu när han börjar bli stor är det tur för han tar lite plats

Är väldigt lik sin far till både utseende och sätt

Favoriten är Snuttekanin

Är i nio fall av tio en glad skit

Älskar att bada

Älskar att lyssna på musik

Har fruktansvärt mycket kläder och han hann inte använda allt han hade i strl 68 innan det blev för litet

Hatar sina bitringar, leksaker är bättre

Reagerar på sitt namn

Är en morgonmänniska till skilland från sin föräldrar, vaknar oftast runt kl 6, men det gör att vi hinner mycket på en dag : )


2011-05-05 @ 07:27:51 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (2) Trackbacks ()



10 fakta om mig

Jag har 240 högskolepoäng, pluggade total 5 år på högskola efter gymnasiet

Älskar att läsa

Är en spårkpolis- död åt särskrivningar

Pratar väldigt mycket och i bland lite för fort

Shopping har blivit en del av min vardag nu under mammaledigheten, men jag har både son o nytt hus o handla till : )

Har världens bästa lillebror som alltid ställer upp

Min favoritfärg är blå

Kör nästan aldrig bil- fast jag haft körkort i 8 år

Trivs underbart med att vara mamma

Har nästan inget tålamod och tröttnar fort på saker


Detta är 10 saker om mig






2011-05-05 @ 07:11:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lista

Tycker jag kört fast lite i skrivandet så jag tar en lista till hjälp, kommer även blogga som vanligt ändå.


1. 10 fakta om mig
2. Favoritfilm
3. Mina nyårslöften
4. Framtidsplaner
5. Kläder
6. Djur
7. Tanken bakom mitt bloggnamn
8. Bloggar
9. I min väska
10. Kärlek
11. Min favoritserie
12. Planer för sommaren
13. Det här får mig att gråta
14. Musik
15. Den här veckan
16. Det första jag gör när jag kommer hem
17. Detta hade jag på mig idag
18. Mina rädslor
19. Min familj
20. Min favoritglass
21. En bild på mig som reflekterar min personlighet
22. Smycken
23. Min skrivbordsbakgrund
24. Om jag vann en miljon
25. Träning/sport


2011-05-05 @ 07:01:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Hänt sen sist?

Haft två sköna lediga dar med min älskling
Kollat jobbeschemat och får ff bara dagtider, uppskattas!
Pratat med bror i K-krona
Pratat med farmor och övertygat henne att Casper vill ha en resesäng i inflyttningspresent
Fått hem bården Casper ska ha på sitt nya rum, superfin!
Tagit långpromenad med mina easytones o casper så klart
Planerat vad jag vill köpa till hsuet från Ikea

samt en massa andra måsten som typ tvätt, handling, matlagning m.m

Hoppas ni med haft det bra!

Kram


2011-05-04 @ 18:48:14 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



Trötter

Så trött som jag var i går när jag kom hem från jobbet var hemskt! Inte ens en skriknatt har fått mig så trött, o ont i huvudet hade jag med, man är inte van vid att sitta framför en data hela dagarna o inte kunna va ute.
Men som jag sa till M i går, allt är en vanesak och dagarna jag har hemma med casper kommer jag säkert att uppskatta mycket mera.

Hemma hade allt gått bra, cappe o pappa hade varit på lite äventyr i vår nya hemkommun ; ), så casper får bekanata sig med dem o deras invånare : )

I dag är det mammagrupp på förmiddagen, sen blir det väl en promenad till mataffären med efter det kan jag tro.Skönt att vi ska träffas på fm i dag annars brukar vi träffas kl 15 på em och det är helt värdelöst, då går man bara o väntar på att gå dit. Hoppas även att en del av de andra mammorna som är med i gruppen men inte kunnat komma alla em kan komma nu när vi har valt fm tid i stället, sist var vi 2 st! Så bättre uppslutning i dag hade varit trevligt.


2011-05-03 @ 08:27:03 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jobbedags!

I morgon börjar allvaret igen, som tur är så blir det som sagt bara två dar i veckan, men det känns konstigt. Men i morgon skulle jag ha uppfräschning o så hela dagen så det känns ganska skönt.

Så i dag har vi (jag, bror & Cappe) haft en österlendag, blev en tur till musteriet och sen till Buhres för lunch, mumma var det! Sen på hemvägen körde vi om St Olof och Kronovalls vinslott, trist att alltid ta samma väg så vi ändrade lite på rutten, sen inom Biltema och köpa ett nytt block jag kan ha på jobb i morgon, ett rosa spiralblock blev det dagen till ära!

Nu ligger Cappe o vilar efter dagen och jag ska sortera ut alla hans 68 kläder som nu börjar bli taighta, tur att man alltid ligger en storlek före så han slipper bli en nakenfis!

Kram på er & önska mig lycka till i morrn!


2011-05-01 @ 17:40:36 Permalink Dagar med Casper Kommentarer (1) Trackbacks ()